TARIEVEN

Tarieven

Voor ieder doel een tarief op maat

Door een groot aantal zorgverzekeraars word een bezoek aan de gewichtsconsulent vergoed in de aanvullende verzekering. Als voorwaarde geldt echter wel dat de gewichtsconsulent is aangesloten bij de beroepsvereniging voor gewichts consulenten (BGN).

Kosten voor het consult/pakket bestaat uit tijd voor de afspraak zelf maar tevens het voor- en nawerk zoals analyse voedingsdagboek, opstellen van een behandelplan en voedingsadvies tijdens het traject.

De tarieven zijn inclusief 21% BTW en op basis van bezoek aan mijn praktijk te Apeldoorn. Wil je liever dat ik bij je thuis langs kom? Binnen Apeldoorn is dit altijd mogelijk in overleg. Zeker weten wat de mogelijkheden zijn neem dan contact met mij op.

IdeaalDieet heeft op dit moment nog ruimte voor enkele nieuwe klanten. Voor aantoonbare sociale minima gelden gereduceerde tarieven.

De betaling geschied vooraf door middel van contante- of pinbetaling.

Vergoedingen 2018

 

IdeaalDieet kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor informatie op deze pagina. De voorwaarden van elke individuele zorgverzekeraar zijn tevens onverminderd van toepassing. Voor actuele informatie raadpleegt men de polis van de eigen zorgverzekering.

 

AANGESLOTEN BIJ